Scame

Scame Parre S.p.A. is een toonaangevende producent van elektrotechnische componenten in de breedste zin van het woord. Scame is in 1963 opgericht en opereert tegenwoordig als groep met meer dan 18 bedrijven onder dezelfde noemer. Met ongeveer 800 werknemers is dit een echte internationale speler op het gebied van:

  • (Industrieel) CEE materiaal en Schuko stopcontacten
  • Elektrische laders voor elektrische voertuigen.
  • industriële lastschakelaars en -scheiders
  • Groepenkasten IP66.
  • Wandcontactdoos combinaties.

Scame staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Het Scame assortiment omvat meer dan 10.000 artikelen. Het grootste deel is op voorraad op in Scame’s enorme magazijn, wat snelle levertijden garandeert. Elektrotechnische componenten voor zowel industrieel als in utiliteit gebruik. Alle artikelen worden aan een zware kwaliteitscontrole onderworpen. Scame heeft dan ook in 50 jaar een reputatie opgebouwd als het gaat om de kwaliteit van haar producten en het hoge serviceniveau dat daarbij hoort. Tel daarbij op de gerobotiseerde assemblage en moderne appratuur waarmee Scame produceert. Het resultaat is een betrouwbaar maar vooral technologisch geavanceerd product. Bovendien heeft ze, als een van de eerste Italiaanse bedrijven, in 1993 al de ISO 9001 certificering ontvangen. Daarnaast ontving ze in 2003 de certificering voor milieumanagementsysteem ISO 14001. Waarbij duurzaamheid en een milieuvriendelijke productie belangrijke aspecten van toetsing zijn.

Het Scame Duurzame componenten assortiment bestelt u bij Dijkman elektrotechniek.

Het Scame assortiment bestaat uit:

  • EV laadpalen
  • EV stekkers en -kabelsets
  • DC lastschakelaars los en in een behhuizing t/m 40A 800VDC

Scame beschikt over een uitgebreid internationaal verkoopnetwerk. Op 5 continenten en in meer dan 80 landen zijn ze door vooroplopende elektrotechnische distributeurs vertegenwoordigd. Dijkman elektrotechniek is de trotse, exclusieve distributeur voor Nederland. Daarmee garandeert Scame de kwaliteit en het hoge serviceniveau waarom ze intussen bekend staan. U bestelt de elektrotechnische componenten van Scame eenvoudig en snel per mail, telefoon of in onze webshop. Komt u er niet uit of heeft u advies nodig bij het kiezen van het juiste artikel voor uw project? Neem dan contact op met ons professionele verkoopteam, zij staan u graag te woord.

Naar website
Scame
Schrijf u in voor de Dijkman nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alles op het gebied van DC en duurzaamheid. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.