Parkbeheerder

De energietransitie is de overgang van een energiehuishouding die gebaseerd is op vervuilende en uitputbare bronnen, naar een energiehuishouding die gebaseerd is op duurzame en groene energie zoals zonne- en windenergie. Dit is belangrijk voor parkbeheerders omdat het hen kan helpen het milieueffect van parkactiviteiten te verminderen en de energiekosten te verlagen.

Neem direct contact op »
Parkbeheerder

De voordelen van energietransitie voor Parkbeheerder

Kosten besparen
Milieuvriendelijke bedrijfsvoering
Nieuwe zakelijke mogelijkheden
Duurzaam park

Energie Management Systeem

Energie besparen door middel van energiemonitoring is een efficiënte manier om je energieverbruik te verminderen en daarmee ook je energierekening. Energieverbruik monitoren kan door middel van een Energie Management Systeem.

De voordelen van een energie management systeem

Monitoren
Eenvoudig analyseren
Overzichtelijk display
Kosten besparen

Kennisbank

Groene energie

Veranderingen in het klimaat en de opwarming van de aarde zijn twee grote problemen waar we vandaag mee te maken hebben. Het is daarom belangrijk dat we overstappen naar groene energie, zoals windenergie of zonne-energie. 

Lees meer »

De energietransitie

Energietransitie, een begrip dat steeds meer aandacht krijgt en belangrijk wordt. Maar wat is energietransitie? Waarom is de energietransitie belangrijk? Wat betekent de energietransitie voor u? En wat zijn de toekomstige plannen voor de energietransitie in Nederland? 

Lees meer »

Alles over Netcongestie

Netcongestie is een probleem dat zich voordoet wanneer de vraag naar elektriciteit groter is dan een elektriciteitsnet aankan. Dit betekent eigenlijk dat het elektriciteitsnet overbelast is. Netcongestie is een veelvoorkomend probleem dat zowel consumenten als bedrijven dagelijks tegenkomen. 

Lees meer »
Schrijf u in voor de Dijkman nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alles op het gebied van DC en duurzaamheid. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.