Over Dijkman

Wij geloven in een duurzame toekomst met innovatieve elektrotechnische oplossingen voor de energietransitie

De energietransitie is volop in beweging. Veel nieuwe initiatieven worden ontwikkeld om zelfvoorzienend te worden en minder afhankelijk te zijn van grijze stroom. Met een ruim assortiment aan duurzame DC componenten geeft Dijkman Elektrotechniek vorm aan de energietransitie zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Onze producten zijn naast veilig ook betaalbaar. Vaak zien we dat nieuwe innovaties gepaard gaan met hoge kosten. De R&D-kosten moeten immers snel worden terugverdiend. Bij Dijkman Elektrotechniek streven wij er echter naar om de kosten beheersbaar te houden zonder in te boeten aan kwaliteit. Dit doen wij door nauw samen te werken met onze leveranciers en constant op zoek te gaan naar interessante producten die aan onze hoge standaarden voldoen.

Importeur van elektrotechnische componenten
Dijkman Elektrotechniek heeft een ruim assortiment aan energietransitie componenten. Denk dan aan DC-schakelaars, -relais van 1A-4000A, 800VAC oplossingen, laadpalen, een slim Energie Management Systeem en DC vlamboogdetectoren.

Dijkman denkt in oplossingen 
Meedenken met u is het uitgangspunt voor alles wat wij doen en ondernemen. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende constructies, unieke toepassingen in schakelkasten en bijzondere maten en uitvoeringen.

     ✔ Direct uit voorraad leverbaar
     ✔ Scherp geprijsd
     ✔ Flexibel & klantgericht

Bezoek onze corparate website>>

Schrijf u in voor de Dijkman nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alles op het gebied van DC en duurzaamheid. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.