Over Dijkman

Importeur van elektrotechnische componenten

Importeur van elektrotechnische componenten
Dijkman Elektrotechniek biedt een one-stop assortiment aan voor de kasten & paneelbouwer, instalateur en OEM. Vandaag besteld is morgen in huis.

Dijkman denkt in oplossingen
Meedenken met u is het uitgangspunt voor alles wat wij doen en ondernemen. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende constructies, unieke toepassingen in schakelkasten en bijzondere maten en uitvoeringen.

Heel vaak blijken dit soort 'bijzondere producten' ook nog eens direct leverbaar, omdat we speciaal voor u voorraden kunnen beheren en eventueel aan kunnen leggen.

     ✔ Direct uit voorraad leveren
     ✔ Scherp geprijsd
     ✔ Flexibel en klantgericht

Wij geloven in een duurzame toekomst met innovatieve elektrotechnische oplossingen voor de energietransitie
De energietransitie is volop in beweging. Veel nieuwe initiatieven worden ontwikkeld om zelfvoorzienend te worden en minder afhankelijk te zijn van grijze stroom. Met een ruim assortiment aan duurzame DC componenten geeft Dijkman Elektrotechniek vorm aan de energietransitie zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Onze producten zijn naast veilig ook betaalbaar. Vaak zie je dat nieuwe innovaties ook veel geld kosten. De R&D kosten moeten snel terugverdiend worden. Met onze leveranciers zoeken we steeds naar de manieren om de kosten beheersbaar te houden zonder in te boeten in kwaliteit. Vaak zijn er zeer interessante producten te koop.

Schrijf u in voor de Dijkman nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alles op het gebied van DC en duurzaamheid. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.