Installateur

De energietransitie is de overgang van een energiehuishouding die gebaseerd is op vervuilende en uitputbare bronnen, naar een energiehuishouding die gebaseerd is op duurzame en groene energie zoals zonne- en windenergie. Dit is van groot belang voor installateurs, omdat zij vaak verantwoordelijk zijn voor het aanbieden, installeren en onderhouden van duurzame energie-installaties.

Neem direct contact op »
Installateur

De voordelen van energietransitie voor Installateur

Onderscheiden door duurzaam ondernemen
Milieuvriendelijke bedrijfsvoering
Vraag naar duurzame producten aanboren
Nieuwe zakelijke mogelijkheden

Energie Management Systeem

Energie besparen door middel van energiemonitoring is een efficiënte manier om je energieverbruik te verminderen en daarmee ook je energierekening. Energieverbruik monitoren kan door middel van een Energie Management Systeem.

De voordelen van een energie management systeem

Monitoren
Eenvoudig analyseren
Overzichtelijk display
Kosten besparen

Deze Installateurs gingen u voor

Gosens BV
Bink
Energie Anders
Ecodome

Kennisbank

Energie Management Systeem

Als uw bedrijf zijn energieverbruik wil verminderen en geld wil besparen, kan een energie management systeem (EMS) een goede optie zijn. EMS zijn computersystemen die het energieverbruik van een gebouw of faciliteit bewaken en controleren.

Lees meer »

Technische oplossingen

De energie transitie kan alleen vorm gegeven worden door technoligische innovatie. Dat is tenminste onze mening. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en wat de technische uitdagingen zijn?

Lees meer »

Alles over Netcongestie

Netcongestie is een probleem dat zich voordoet wanneer de vraag naar elektriciteit groter is dan een elektriciteitsnet aankan. Dit betekent eigenlijk dat het elektriciteitsnet overbelast is. Netcongestie is een veelvoorkomend probleem dat zowel consumenten als bedrijven dagelijks tegenkomen. 

Lees meer »
Schrijf u in voor de Dijkman nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alles op het gebied van DC en duurzaamheid. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.