Midden- en kleinbedrijven

De energietransitie is de overgang van een energiehuishouding die gebaseerd is op vervuilende en uitputbare bronnen, naar een energiehuishouding die gebaseerd is op duurzame en groene energie zoals zonne- en windenergie. Dit is van groot belang voor MKB bedrijven, omdat zij vaak een grotere afhankelijkheid hebben van energiekosten in vergelijking met grotere bedrijven.

Neem direct contact op »
Midden- en kleinbedrijven

De voordelen van energietransitie voor Midden- en kleinbedrijven

Kosten besparen
Milieuvriendelijke bedrijfsvoering
Bevorderen groei en innovatie
Reputatie en vertrouwen stimuleren

Energie Management Systeem

Energie besparen door middel van energiemonitoring is een efficiënte manier om je energieverbruik te verminderen en daarmee ook je energierekening. Energieverbruik monitoren kan door middel van een Energie Management Systeem.

De voordelen van een energie management systeem

Monitoren
Eenvoudig analyseren
Overzichtelijk display
Kosten besparen

Deze MKB gingen u voor

Multifix
Fource
Remeker
Kusters
Dreef Beheer
Satelliet meubelen
Sundert keukens
Nomi

Kennisbank

Omvormer uitgeschakeld door overbelasting

Omvormer uitgeschakeld door overbelasting elektriciteitsnet? Hier is de oplossing! De SolarGatewaySE kan omvormers dynamisch reduceren zodat er nooit meer opgewekt wordt dan op dat moment nodig is. 

Lees meer »

ZonBalans aangeboden door Enexis

ZonBalans is een innovatieve oplossing aangeboden door Enexis die ervoor zorgt dat u optimaal gebruik kunt maken van uw zonnepanelen. Door slim gebruik te maken van de momenten waarop het rustiger is, wordt terugleveren van elektriciteit met uw zonnepanelen wél mogelijk.

Lees meer »

Betalen bij negatieve energieprijzen

Moet u ook betalen bij negatieve energieprijzen? Hier is de oplossing! De SolarGateway maakt het mogelijk om te reageren op de EPEX-prijzen. Hierdoor kan er zelfs geld verdiend worden met een dynamisch energiecontract. 

Lees meer »